Sheriff

Sheriff is een Ierse Setter van bijna 2 jaar. Hij is groot en heeft een klein hartje. Het liefst knuffelt hij de hele dag met je! Hij is erg zacht en vindt het heerlijk tegen je aan te liggen. Hij luistert graag naar alles wat je hem te vertellen hebt. Maar wacht tot hij buiten is; dan merk je dat Sheriff een jachthond is!

Als Sheriff eraan komt rennen, moet je vanzelf lachen: zijn poten, staart en oren wapperen in de wind! Hij speelt graag met je, vindt het heerlijk om te wandelen. Zwemmen, stokken terug brengen en speuren kan hij als de beste! Zelfs het kleinste brokje vindt hij terug.. Een grappenmaker die je vriend wil zijn en veel van gezelligheid houdt!

Donna

Donna is een meisje van 5 maanden. Ze is een Polski Owzarek Nizinny, voor het gemak ook wel PON genoemd. Donna is heel vrolijk en wil alles voor je doen! Ze is nog heel jong en moet nog veel leren en we vinden het fijn dat jij ons daarbij wilt helpen.

Als je tegen haar praat kun je zien dat ze luistert, dan spitst ze haar oren en houdt ze haar koppie scheef. Ze vindt het leuk om speelgoed bij je terug te brengen, ‘high five’ te geven als iets gelukt is en het liefst leert ze de hele dag nieuwe truukjes! Haar lange haar is ervoor gemaakt lekker vlechtjes te maken en met haar te kroelen..

Maarrr… laat je niet veroveren door haar lange wimpers! Donna is een boefje en zal zo nu en dan proberen om onder je opdracht uit te komen.. Van Donna leer je volhouden, concentreren en krachtig zijn!