Professionals

Vanuit je eigen professionaliteit, kennis en ‘tools’ begeleid je kinderen en jongeren zo optimaal mogelijk. Soms loop je echter vast in de begeleiding, weet je even niet meer welke activiteiten je in moet zetten om de ontwikkeling van het kind/de jongere/de leerling weer op gang te brengen. Kijk eens bij het aanbod van Bist Unyk en onderzoek of het aanbod mogelijk een (tijdelijke) manier kan zijn om nieuwe inzichten en activiteiten te brengen!

Wil je jezelf of je team inspireren met kennis en vaardigheden om je kinderen/jongeren nog beter te kunnen begeleiden? Kijk dan eens op het aanbod Cursussen. Je kunt ook altijd contact met Bist Unyk opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Om een kind/jongere weer even in de zijn kracht te zetten, om weer verder te kunnen met ontwikkelen, kan Kindercoaching even ‘meewandelen’. Zo kan de begeleiding van Kind&Context  langerdurende ondersteuning bieden bij ontwikkelingsvragen in de thuissituatie, op school en in de vrije tijd. En is het tijd om meer te doén dan te praten, of denk je dat een hele andere manier van werken met kinderen/jongeren wel eens uitkomst zou kunnen bieden, kijk dan eens op Kids-n-Dogs waarbij het werken met therapiehonden ervoor zorgt dat kinderen/jongeren weer gemotiveerd raken om te werken aan ontwikkeling!

En natuurlijk is Bist Unyk bereikbaar voor alle vragen omtrent de ontwikkeling van kinderen, thuis, op school en in de vrije tijd!